در میان دردسرهای سرسامآور اذیت کننده طلاق، هزینههای آن نیز یکی از مشغلههای فکری بزرگ برای زوجین است. چه هزینه طلاق توافقی و چه هزینههای مربوط به انواع طلاقها در صورت نداشتن آگاهی و عدم برنامه ریزی میتواند تبدیل به یک معضل شود. برخلاف تصور برخی از افراد این هزینههای آن قدرها هم کم نبوده و در مجموع میتواند عدد قابل توجهی باشد
در این مقاله ما به بررسی طلاق و انواع طلاق می پردازیم تا به تمام سوالات شما در زمینه طلاق پاسخ دهیم بعد از مطالعه این مقاله در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهامی می توانید با موسسه حقوقی اوستا تماس حاصل نمایید و از خدمات مشاوره رایگان این موسسه استفاده نمایید
طبق ماده 1133قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند بدون هیچ دلیل موجهی دادخواست طلاق را به طرفیت همسر خود تقدیم دادگاه کند و مخالفت زوجه هم تاثیری در روند رسیدگی ندارد.بعد از دادخواست گواهی عدم امکان سازش صادر می گردد و بعد از گذشت سه ماه با مراجعه به دفترخانه صیغه طلاق جاری می گردد.
در نظام حقوقی ایران،علاوه بر طلاق توافقی و طلاق از طرف زن ،طلاق از طرف مرد نیز انجام می گیرد. مطابق مقررات قانونی سابق، مردان می توانستند هرزمان که اراده کنند و بدون ارایه هرگونه دلیل و مدرکی همسر خودرا طلاق بدهند اما آشفتگی های پیش آمده سبب گردید تا قوانین خاصی همچون قانون حمایت از خانواده شرایطی را برای طلاق از جانب مرد پیشبینی کنند که بمعنای ضابطه بندی این حق باشد.
نفقه در قوانین جمهوری اسلامی این گونه تعریف شده هرچه که مورد نیاز از قبیل مسکن البسه واثاث منزل برای امرار معاش کردن برای زن که از طریق دادگاه تعیین میشود. پرداخت نفقه به چه صورت است چه قبل طلاق چه قبل طلاق:در طلاق بعد از عده ی طلاق مرد موضف به پرداخت نفقه که از سوی دادگاه تعیین شده است را باید پرداخت کند. مگر اینکه نفقه به وی تعلق نگیرد.