- بهترین وکیل طلاق چه کسی است و چه خصوصیاتی دارد؟
- چرا باید وکیل طلاق داشته باشیم؟
- وکیل طلاق چه مواقعی ضروریه؟
- وکیل طلاق برای مشاوره
- وکیل طلاق در دادگاه
بهترین وکیل طلاق حرفه ای شخص با تجربه ای که سالهای زیادی در مورد طلاق و دعوای خانوادگی تجربه داره و همچنین با توجه به تسلط کامل بر مطالب حقوقی در موضوع خانواده و طلاق برای رسیدن به بهترین نتیجه در کمترین زمان با تکیه بر ابزارقانونی و بکارگیری از تمام ظریفت قانون در هر مرحله از دادرسی بتونه تمام حق و حقوق شمارو مثل(مهریه،نفقه،اجرت المثل،جهیزیه،حضانت،ملاقات فرزند) در نظر بگیره و بدون ایجاد دغدغه برای شما تمام حق و حقوقتون رو مظالبه و استیفا کنه.
امروزه درخواست خانواده ها برای داشتن وکیل طلاق خیلی بیشتر از قبل شده چرا که وکیل طلاق با آگاهی از قوانین و حقوق شما میتونه نتیجه بهتری در اینکه بتونید حق و حقوقتونو مطالبه کنید داشته باشه، چون مواردی زیادی در موضوع طلاق وجود داشته که وقتی از وکیل طلاق استفاده نشده به دلیل اینکه طرفین تسلط و آگاهی کافی نداشتند، دستیابی به طلاق واسشون یا غیرممکن شده و یا تو شرایطی تونستن طلاق بگیرند که آسیب ها و ضررهای مادی و معنوی فراوانی متحمل شدند. وکیل طلاق با توجه به توانایی و تسلط بالا در امور حقوقی و به طور خاص، طلاق میتونه از صدمات و آسیب های زیادی نسبت به شما جلوگیری کنه و بهترین نتیجه در رابطه با استیفا و مطالبه حق وحقوق شما داشته باشه.
وکیل طلاق به طور کلی در هر زمان که شما با موضوع طلاق مواجه و روبرو میشید ضروریه، چرا که وقتی شما با مسائلی مثل(مهریه،نفقه،اجرت المثل،تمکین،حضانت،تعیین مالاقات فرزند) برخورد می کنید، کمک می کنه به تمام حق و حقوقتون بدون صرف نظر کردن از هیچ یک برسید.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا مسئله ای در ارتباط با گرفتن طلاق می توانید از مشاوره حقوقی - وکیل متخصص در موسسه حقوقی اوستا بهرمند شوید:
راه های ارتباطی:
- تماس با شماره تلفن ثابت : 70700007-021
- تالار گفتگو حقوقی
- چت انلاین با مشاوران
وکیل طلاق برای مشاوره
مشاور حقوقی طلاق یکی از مهمترین تصمیماتی که هر شخص قبل از طلاق باید داشته باشه، وقتی شما قبل از طلاق با وکیل طلاق مشاوره می کنید تمام شرایط و اوضاع و احوال شما و حق و حقوقتو در نظر گرفته میشه و با اطلاعاتی که در اختیارتون گذاشته میشه باعث میشه که شما نسبت به تمام حق وحقوقتون آگاهی پیدا کنید و در نتیجه تصمیم بهتری بگیرید.
وکیل طلاق در دادگاه
باتوجه به اینکه افراد زیادی که با موضوع طلاق برخورد می کنند در مراجع قضایی و دادگاه ها تا حالا حضور نداشتند و با مراحل و روند رسیدگی آشنایی ندارند وکیل طلاق در دادگاه میتونه برای بهتر و سریعتر انجام دادن پرونده و پیگیری اون در تمام مراحل دادرسی و دادگاه به شما کمک کنه و همچنین دیگه نیاز به حضور شما در دادگاه و روند دادرسی نیست و این میتونه از صدمات روحی و روانی و اصطحکاک هایی که تو محیط دادگاه وجود داره و گذروندن مراحل دادرسی برای شما میتونه ایجاد کنه جلوگیری کنه و شما با خیال آسودتری با داشتن وکیل طلاق با تجربه پروندتونو پیگیری کنید و به نتیجه بهتری برسید.
طلاق در قانون ایران
- براساس قانون ایران به چه روش هایی میشه طلاق گرفت؟
- آیا پس از صدور رأی عدم امکان سازش یا (طلاق) از دادگاه طلاق جاری میشه؟
- آیا پس از ثبت طلاق هم میشه حق و حقتونو مطالبه کنید؟
طلاق بر اساس قانون مدنی از سه روش انجام میشه؛
- طلاق به درخواست مرد
- طلاق به درخواست زن
- طلاق به درخواست زوجین یا (طلاق توافقی)
- مرد در چه مواقعی میتونه درخواست طلاق همسرش از دادگاه تقاضا کنه؟
- آیا رضایت زن در طلاق از طرف مرد تاثیر داره؟
- در صورتیکه درخواست طلاق از طرف مرد باشه، زن چه حق و حقوقی داره؟
طلاق به درخواست مرد
با توجه به ماده 1133 قانون مدنی مرد میتونه با رعایت شرایط مقرر در قانون(یعنی در صورت نداشتن عذرموجه برای طلاق میتونه با پرداخت کردن تمام حق و حقوق همسرش) با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش درخواست کنه.
در این مورد رضایت یا عدم رضایت زن جز طولانی شدن زمان در روند رسیدگی و صدورحکم تاثیری نداره و مرد میتونه بدون رضایت زن و داشتن عذر موجه با رعایت شرایط(پرداخت حقوق مالی) تقاضای طلاق همسرش از دادگاه درخواست کنه.
پیشنهاد مطالعه:
وکیل طلاق حرفه ای، کیست؟
حق و حقوقی که زن هنگام طلاق از طرف مرد داره عبارتند از:
تنصیف اموال و دارایی، مهریه، نفقه، اجرت المثل،نحله، حضانت، ملاقات فرزند
در صورتی که طلاق به درخواست مرد باشه با توجه به قانون و شروط ضمن عقدی که در سند ازدواج آمده و مرد امضاء و قبول کرده باید انجام بشه، شروطی مثل تنصیف اموال، به این معنی که تمام اموال و دارایی که مرد پس از ازدواج با همسرش در زندگی مشترک بدست آورده باید به صورت تساوی و یا نوعی که دادگاه مشخص میکنه تقسیم بشه و همچنین تمام حقوق مالی مثل (مهریه،نفقه،اجرت المثل یا نحله)به طور کامل پرداخت بشه.
طلاق به درخواست زن
- چه مواقعی زن (زوجه) میتونه درخواست طلاق بده؟
- اگر زن (زوجه) درخواست طلاق رو از دادگاه تقاضا کند چه حق و حقوقی دارد؟
- آیا رضایت مرد در طلاق به درخواست زن شرط است؟
زن یا(زوجه) باتوجه به شرایط ذیل میتونه از دادگاه تقاضای طلاق داشته باشه:
در صورتیکه مرد یکی از شروط دوازده گانه ای که در سند ازدواج آمده رو نقض کرده باشه
شروط عبارتند از:
- اگر بعد از طی پنج سال زن از شوهر خود به خاطر عقیم بودن و یا دیگر عوارض جسمی صاحب فرزند نشده باشد
- اگر زوج(مرد)مفقود الاثر شده باشد یا به هرعنوانی غیبت کند و بعد از شش ماه از درخواست طلاق پیدا نشود و یا به منزل مشترک برنگردد
- محکومیت حتمی و قطعی کرد(زوج) به خاطر مرتکب شدن به جرم و اجرای مجازات مثل حد(شلاق) تعزیر(حبس،جزای نقدی)که مغایر با حیثیت و شأن خانوادگی زن و عرف باشد
- در صورتیکه مرد بدون دلیل موجه به صورت شش ماه متوالی یا نه متناوب در یکسال زندگی مشترک را ترک کرده باشد
- در صورتیکه مرد دچار جنون شود
- در صورتیکه مرد همسر دیگری را بدون رضایت زن اختیار کند یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود عدالت ا رعایت نکند
- اگر مرد به هر نوع مواد یا مشروب الکی اعتیاد داشته باشد و دادگاه تشخیص دهد که به اساس زندگی و خانواده آسیب وارد میشود و ادامه زندگی برای زن مشکل است.
- در صورتیکه مرد به مدت شش ماه به هر دلیل نفقه نداده باشد و امکان الزام و اجبار مرد به پرداخت نفقه ممکن نباشد
- در صورتیکه مرد به پنج سال حبس یا بیشتر محکوم شده باشد و یا به پرداخت جزای نقدی محکوم شده ولی به خاطر عدم توانایی در پرداخت باید پنج سال بازداشت شود، یا به زندان و جزای نقدی محکوم شده که در مجموع به پنج سال حبس محکوم شده باشد و حکم در حال اجرا باشد.
- اگر مرد به بیماری غیرقابل علاج به طوریکه امکان ادامه زندگی برای زن امکان پذیر نباشد و یا ایجاد خطرکند.
- در صورتیکه مرد با توجه به حکم دادگاه مشغول ب شغلی شود که مغایر و برخلاف مصالح خانواده و حیثیت زن باشد.
- در صورتیکه مرد با زن سوء رفتار یا معاشرت داشته باشد به نحوی که ادامه زندگی برای زن غیرقابل تحمل باشد.
طلاق توافقی
هر وقت زن و مرد بر سر مسئله طلاق و تمام حق و حقوشون بعد از طلاق مثل(مهریه،نفقه،جهیزیه،اجرت المثل، حضانت، ملاقات فرزند) به توافق برسند با ثبت دادخواست عدم امکان سازش یا (طلاق توافقی) در وقت تعیین شده به دادگاه مراجعه می کنند که قاضی دادگاه پس از ارجاع زن و مرد به داوری و مراکز مشاوره و اخذ گواهی عدم امکان سازش رأی طلاق توافقی(عدم امکان سازش) صادر میکنه که زوجین پس از صدور رأی سه ما فرصت دارند که برای ثبت طلاق به دفتر خانه مراجعه و طلاق رو به ثبت برسونند.
طلاق در مرحله قطعی و ثبت شده از نظر حقوقی به دو دسته تقسیم میشه
- طلاق رجعی
- طلاق بائن
طلاق رجعی
هروقت مردی تقاضای طلاق کند و رأی صادر بشه و طلاق ثبت شده باشه و زن دوشیزه یا یائسه نباشه و طلاق بعد از سه بار ازدواج نباشد مرد میتونه در زمان عده به همسر خودش رجوع کنه و به زندگی مشترک و رابطه زوجیت ادامه بده.
طلاق بائن
طلاق بائن طلاقی که مرد پس از ثبت طلاق حق رجوع به همسرش نداره یعنی اگر طلاق از نوع بائن به ثبت رسیده باشه امکان ادامه رابطه زوجیت (زندگی مشترک)وجود نداره.
چه مواقعی طلاق بائن است
- در صورتی که زن یائسه باشه
- هرگاه طلاق خلع یا مبارات باشه و زن رجوع به مالی که بخشیده نکرده باشه
- طلاق قبل از نزدیکی باشه
- سومین طلاق بعد از سه طلاق متوالی انجام شده باشه
پیشنهاد مطالعه:
طلاق خلع هرگاه که زن درخواست طلاق بده و در مقابل مالی رو ببخشه مثلا زن مقداری از مهریه خودش رو به جهت کراهتی که از مرد و زندگی مشترک داره در مقابل طلاق میبخشه در این صورت طلاق خلعی است و طلاق خلع بائن است.
طلاق مبارات هرگاه زوجین (دو طرف) نسبت به هم و ادامه زندگی کراهت داشته باشند طلاق از نوع مبارات است.
مثال در طلاق توافقی که دو طرف درخواست طلاق دارند، طلاق از نوع مبارات است
نکته: در طلاق توافقی که یک طلاق از نوع مبارات به حساب میاد، دادگاه ها معمولا به جهت بذل (بخشش) مقدار مهریه ای که از طرف زن نسبت به طلاق انجام شده اقدام به صدور رأی طلاق مبنی بر طلاق خلع میکنند.
یعنی اگر زن و مرد درخواست طلاق توافقی از دادگاه کرده باشند و زن مقداری از مهریه ای خودش در مقابل طلاق به مرد بخشیده باشه و مرد هم قبول کرده باشه و همچنین زن دوشیزه یا یائسه نباشه رأی که از دادگاه صادر میشه طلاق خلع است.در طلاق خلع زن میتونه مادامی که عده طلاق تموم نشده باشه به حقوق خودش(مهریه)رجوع کنه به شکلی که مرد در جریان این رجوع قرار بگیره و از اون مطلع بشه و در این حالت پس از رجوع زن، مرد هم میتونه نسبت به حق طلاق خودش رجوع کنه
در صورت داشتن هرگونه سوال یا مسئله ای در ارتباط با گرفتن طلاق می توانید از مشاوره حقوقی - وکیل متخصص در موسسه حقوقی اوستا بهرمند شوید:
راه های ارتباطی:
- تماس با شماره تلفن ثابت : 70700007-021
- تالار گفتگو حقوقی
- چت انلاین با مشاوران
نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید:
سلام وقتتون بخیر طلاق توافقی راحتترین روش طلاق است که در مرحله اول باید به ثبت برسد که طرفین باید به توافق برسند
و همچنین شما میتوانید سوالات خود را در تالار حقوقی اوستا هم بپرسید تا وکلا ما به صورت رایگان آن پاسخ بدهند.
https://www.avestalaw.com/conversation.html
و برای نکات بیشتر با شماره 09129380774 / 70700007 تماس بگیرید.
سلام وقتتون بخیر می تونید م به صورت حضوری هم به صورت تلفنی باهم مشاوره داشته باشیم و همچنین شما میتوانید سوالات خود را در تالار حقوقی اوستا هم بپرسید تا وکلا ما به صورت رایگان آن پاسخ بدهند.
https://www.avestalaw.com/conversation.html
و برای نکات بیشتر با شماره 09129380774 / 70700007 تماس بگیرید