شاید در بسیاری از مواقع ما با عنوان وکیل پایه یک دادگستری روبهرو شده باشیم و آنچه که در وهله اول به ذهن ما از این موضوع و عنوان متبادل شده است وکیلی است حاذق، توانمند و کاربلد در امور حقوقی، به عبارتی وقتی که ما از عنوان وکیل پایه یک دادگستری استفاده می کنیم آنچه ما را جلب توجه می کند از حیث درجه و اعتبار آن وکیل خواهد بود.
- وکیل دادگستری چه کسی است؟
- تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و پایه دو در چیست؟ وکیل پایه یک دادگستری خوب و متخصص کیست؟
- وکیل پایه یک دادگستری در رابطه با چه موضوعاتی می تواند به ما کمک کند؟
- نقش وکیل پایه یک دادگستری در دعاوی مختلف اعم از( حقوقی، کیفری، ثبتی، اداری، مالیاتی و...)
- وکیل پایه یک دادگستری در چه مواقعی ضروریه؟
- نوع وکالت را به چند دسته می توان تقسیم نمود و به عبارتی چند نوع وکالت داریم؟
اینها از جمله سوالات و مواردی است که در این باره سعی شده تا آگاهی کافی و لازم در جهت بالا بردن سطح دانش حقوقی شما پاسخ داده شود.
وکیل پایه یک دادگستری
شخصیست دانش آموخته رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق و دارای مدرک لیسانس و یا بالاتر که پس از قبولی در آزمون کانون وکلای دادگستری و گذراندن دوره کارآموزی و قبولی نهایی پروانه کسب وکالت خود را به عنوان وکیل پایه یک دادگستری اخذ نموده است. به عبارتی شخصی که پروانه وکالت خود را از کانون وکلای دادگستری پس از گذراندن دوره کارآموزی اخذ مینماید به عنوان وکیل پایه یک دادگستری به شمار می رود.
تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو
همانطور که گفته شد وکیل پایه یک دادگستری پروانه کسب وکالت خود را پس از گذراندن از دوره کارآموزی زیر نظر وکیل سرپرست و همینطور تایید صلاحیت علمی از کانون وکلای دادگستری که شخصیت مستقلی از قوه قضاییه دارد اخذ می کند.
اما وکلای پایه دو آن دسته از افرادی است که پس از قبولی در آزمون مرکز مشاوران قوه قضاییه(وکلای ماده ۱۸۷) و گذراندن دوره کارآموزی پروانه وکالت پایه دو را اخذ می نمایند و پس از آن و گذراندن دو سال میتوانند نسبت به اخذ پروانه وکالت پایه یک اقدام نمایند.
تفاوت دیگر وکیل پایه یک دادگستری و پایه دو در آن است که وکلایی که از طریق کانون وکلای دادگستری در آزمون قبول میشوند در زمان کارآموزی می توانند زیر نظر وکیل سرپرست وکالت در پرونده ها را به عهده بگیرند ولی وکلای پایه دو تا زمانی که دوره کارآموزی آنها به پایان نرسیده باشد این امکان برایشان فراهم نیست از طرفی وکلای پایه یک دادگستری نسبت به اعلام وکالت در تمامی پرونده های حقوقی و کیفری با هر میزان مبلغ و درجه مجاز می باشند ولی وکلای پایه دو تنها میتوانند در پروندههای کیفری که به جرایم تعزیری مستوجب حبس کمتر از ۱۰ سال می باشد یا به همان میزان به جزای نقدی و اقدامات تامینی ختم میشود ورود نمایند و همچنین در مورد پرونده های حقوقی نیز می توانند تا میزان خواسته کمتر از ۵۰ میلیون تومان و یا پرونده های غیر مالی چون اصل نکاح، طلاق، اثبات و نفی نسب اعلام وکالت نمایند.
وکیل پایه یک دادگستری خوب
وکیل پایه یک دادگستری خوب در وهله اول میبایست از تجربه، توانمندی، تعهد و سابقه کافی برخوردار باشد.
وکیل پایه یک دادگستری خوب ارتباطی درست را با موضوع پرونده شما و تطابق آن با مواد قانونی پیدا می کند و با در نظر گرفتن جوانب و احتمالات مختلف و ارزیابی درست و قانونی در جهت حل آن اقدام و راهکار ارائه می دهد. وکیل دادگستری خوب دارای فن بیان قوی و سنجیده و قلمی با درایت است و همچنین با نفوذ کلام و اقتدار لازم در محکمه از موکل خود دفاع می نماید. وکیل پایه یک دادگستری خوب با طرح مسئله و فرایض گوناگون و همچنین دقت نظر نسبت به تمام جوانب موضوع پرونده شما روندی درست را در جهت دادرسی و پیگیری قضایی اتخاذ می کند و با بیان ساده شمارا از آن آگاه می نماید. وکیل پایه یک دادگستری خوب دانش بالایی برخوردار است و همواره تکیه بر دانش های سابق با توجه به تغییرات قوانین خود را به روز می کند. وکیل پایه یک دادگستری خوب نسبت به رویه های قضایی و آنچه که در محاکم قضایی اتخاذ می شود آگاهی لازم را دارد. وکیل پایه یک دادگستری خوب همواره دارای یک یا چند تخصص حقوقی با توجه به گرایش های مختلف حقوقی می باشد.
وکیل پایه یک دادگستری خوب شخصی امین و امانتدار اطلاعات و اتفاقات موکل خود است و از طرف دیگر بدون دادن امید واهی و اظهارات خلاف واقع و غیر قانونی موکل خود را گمراه نمی کند و مشکلی بر مشکل وی نمی افزاید. وکیل پایه یک دادگستری خوب موکل خود را از خطرات و مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شود آگاه می سازدو همچنین سعی میکند تا آسان ترین راه و کم هزینه ترین مسیر را به وی پیشنهاد دهد. وکیل خوب همواره قبل از هر اقدام قانونی و قضایی پرونده را مطالعه و سعی در جمع آوری مستندات لازم و محکمه پسند دارد.
نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید:
سلام وقت بخیر بله با شماره 09129380774 / 70700007 تماس بگیرید
سلام وقتتون بخیر بله می تونید برای مشاوره با و همچنین شما میتوانید سوالات خود را در تالار حقوقی اوستا هم بپرسید تا وکلا ما به صورت رایگان آن پاسخ بدهند.
https://www.avestalaw.com/conversation.html
و برای نکات بیشتر با شماره 09129380774 / 70700007 تماس بگیرید
بله می تونیم معرفی کنیم و همچنین شما میتوانید سوالات خود را در تالار حقوقی اوستا هم بپرسید تا وکلا ما به صورت رایگان آن پاسخ بدهند.
https://www.avestalaw.com/conversation.html
و برای نکات بیشتر با شماره 09129380774 / 70700007 تماس بگیرید