مشاوره حقوقی رایگان تلفنی موهبتی است که از بطن ابزار دیجیتال و نهاد تکنولوژی، به ارث رسیده و فرصتی است که موسسات حقوقی معتبر که به معنای واقعی در فکر راحتی و منافع شخصی مراجعین خود هستند و برای کاهش هزینه های آن ها می کوشند و درصدد آسان سازی پروسه مشاوره و دسترسی سریع به خدمات حقوقی خود برای همه مخاطبین خود از سراسر کشور می باشند و قلبا برای برقراری عدالت همت گمارده اند، برای ارائه راهنمایی های حقوقی و قضایی به متقاضیان در زمینه های مختلف قانونی و طیف وسیعی از ارکان حقوقی، قضایی، کیفری، خانواده، مهاجرت، ثبت شرکت، ارث و انحصار وراثت، طلاق و متارکه، حضانت، قراردادهای رسمی و قانونی فی مابین افراد و شرکت های حقیقی و حقوقی، معاملات و مراودات تجاری در مقام قضایی، مهریه و نفقه، و ... از انواع مشاوره حقوقی حضوری و یا مشاوره رایگان غیر حضوری مانند مشاوره حقوقی رایگان تلفنی و آنلاین، به عنوان مشاوره حقوقی غیر حضوری به صورت شبانه روزی استفاده می کنند.
موسسه حقوقی اوستا با در نظر گرفتن تمام این نکات و به واسطه تعهدمندی خود به امر قضا و برقراری عدالت اجتماعی، مشاوره حقوقی رایگان تلفنی را در لیست خدمات خود قرار داده است.
مشاوره حقوقی رایگان تلفنی به چه کار می آید؟
کارآیی و فواید مشاوره حقوقی رایگان تلفنی، وقتی به خوبی قابل درک خواهد بود که نگرش جامعه به مسائل حقوقی، بررسی و واکاوی شود.

- تا کنون به مرتبه قضایی مسائل مختلف زندگی خود اندیشیده اید؟
- آیا تا به حال از دید قانون به تصمیمات و انتخاب های خود نگاه کرده اید؟
- اصلا پیش آمده که عواقب حقوقی امور روزمره خود را بررسی کنید؟
- از حق و حقوق خود آگاهی دارید؟
- آیا مراتب مختلف حقوقی خود از جمله حقوق شهروندی، حقوق شغلی، حقوق خانوادگی، حقوق تحصیلی و ... را می شناسید؟
سوالاتی از این قبیل، به ندرت دغدغه ذهنی اغلب مردم خواهد بود، زیرا عامه مردم تصوری انتزاعی و دور از خویش و زندگی خود، از حقوق قضایی دارند. این سوالات معمولا وقتی در ذهن افراد نقش می بندد که فرد به دردسر افتاده و دچار کشمکش های قانونی شده است.
بسیاری از افراد وقتی پای قانون به میان می آید، به یاد دعوا و جدل، اختلاف و دردسر و به قول معروف آجان و آجان کشی می افتند، گویا پنداری که از قوه قضاییه و قانون در ذهن اکثر انسان ها جا افتاده است، یک نظام قهریه و نامطلوب است که مانند درمان دقیقه نود به آن می نگرند.
شاید همین تصور سخت و تاریک از زندگی قانون مآبانه باعث شده است که امر قضا و قوانین حقوقی در نگرش عموم، به جای آنکه راه چاره و نجات باشد، یک روش تنبیهی و محدود کننده می نماید.
البته این تصور از حقوق، کم بیراه هم نیست! کسی منکر سختی و دردسرهای مسیر قضایی نمی باشد اما گفتنی است که تمام این دردسرها نیز، ریشه در همین تفکر دارد که ضرورت بهره مندی از دانش حقوقی را به صورت موضوعی و در مواقع بحرانی متصور است.

به عبارتی تا وقتی که مراتب قضایی را به لحظه اختلافات موکول کرده و احقاق حقوقی را که خودمان نادیده گرفته ایم، به محراب داوری قانونی محول می کنیم، البته که مسائل حقوقی، مانند شبحی مخوف و سایه ای سرد و سنگین جلوه می کند.
اما به واقع، راهکار چیست؟ آیا وجود موسسات حقوقی فراوان، وکلای متعدد، شوراهای حل اختلاف و مراجع قضا و قانون و داوری، از این بار کاسته است و یا نه، حتی بر آن افزوده؟ چرا موسساتی مانند موسسه حقوقی اوستا برای رفع این قبیل مسائل، اقدام به ارائه مشاوره حقوقی رایگان تلفنی می کنند؟
مشاوره حقوقی، دارو یا واکسن؟!
وقتی به مشکلی برمی خوریم و به جایی می رسیم که نه راه پیش داریم و نه راه پس، آن زمان که دیگر روابط ما از پس رفع اختلافاتمان برنمی آید، درست بر لبه تیغ منافع مالی و معنوی، تازه به یاد احقاق حق می افتیم؛ در این زمان خود را محق دانسته و دیگر نه برای اثباتش بلکه برای احقاق و در مقام مجازات طرف مقابل، به پیشگاه حکم و قاضی، می رویم.
اما پیش از رسیدن به پیشگاه مصدر قضا، برای رفع مشکلات قانونی و احقاق حقوق فردی، مرتبه دیگری نیز وجود دارد که نه تنها دردسر ساز نیست، بلکه هم در مقام درمان و هم در مقام پیشگیری می تواند موثر باشد.

وکلا، به عنوان افراد متخصص و آگاه در حوزه قانونی هر کشور، برای طی طریق در نهادهای قضایی، کنار موکلین خود می ایستند و تمام همت خود را بر برد موکل خود در جریان اختلاف پیش آمده، قائم و متمرکز می کنند، پس امکان استفاده از خدمات وکلا، می تواند التیام بخش خوبی برای مسائل و مشکلات قانونی باشد اما آنچه از چشم دور می ماند، این است که محدوده تاثیر وکیل، ماورای دفاع از موکل است.
وکلا و دانش آموختگان حقوق قضای، و یا حتی قضات بازنشسته، می توانند مانند یک همراه و دوست، با آموزش و راهنمایی، صفحات جدیدی از افق قضایی و حقوق فردی پیش روی افراد، و نه فقط موکلین خود، بگشایند.
امکان مشاوره حقوقی برای همگان، باعث رفع کدورت های اجتماعی است.
نهادهای مدنی و اجتماعی و خانوادگی، بر اساس روابط و تعهدات افراد در قبال یکدیگر بنا می شود و این تعهدات و مسئولیت های مکتوب و یا نانوشته عرفی و شرعی و قانونی، ایجاب می کند که به عنوان یک هنجار زندگی اجتماعی به عنوان انسان مدرن و متمدن، و البته معتقد و مومن، مسئولیت پذیر بوده و با نهایت صداقت و شرافت در تعاملات اجتماعی خود نقش ایفا نماییم. لازمه تمام این ها، احترام به حریم و حقوق یکدیگر است.

وقتی هر فردی از موازین حقوقی خود در جامعه، خانواده و محیط های مختلف مانند محیط کاری و مراودات متفاوت مانند مراوده با کارفرما، آگاه باشد، از همان ابتدای تصمیم گیری تمام موارد احتمالی قضایی و کیفری را در نظر گرفته و با مد نظر قرار دادن قوانین، قرارداد و شرایط حقوقی خویش را محکم و تقویت می کند و با آگاهی از حیطه حقوقی مخاطب خود نیز از درخواست و توقعات ناحق اجتناب می ورزد، اینگونه دیگر جایی برای اختلافات متعاقب نمی ماند و به قول معروف، جنگ اول به از صلح آخر می شود.
این گونه تنش های رفتاری، خشم های درونی، خشونت های خانگی و خانوادگی، نفرت و کدورت، انتقام طلبی و سرخوردگی، کینه و جنگ کاهش می یابد و به طبع نیز، تنش های روانی و روحی از بین می رود.
شاید در منظر اول یک وکیل و مشاور حقوقی، کلید آخر برای شرکت در مرافعه می نماید اما اکنون می دانیم که وجود مشاور در زندگی در حقیقت شاه کلیدی برای عبور از دروازه های بسته معاملاتی و مراوداتی است.

از مشاوره روانشناسی تا مشاوره حقوقی!
گیر و دارهای قانونی و دعواهای حقوقی، احساس مورد ظلم واقع شدن و بی عدالتی، مانند ریسمانی دور گلوی افراد جامعه را می گیرد و مرگ تدریجی سلامت جمعی را باعث می شود. دلیل افزایش خشم جمعی و افسردگی های اجتماعی، ازدیاد مراجعه به مراکز درمانی و روانی و توان بخشی های روانی و مشاوره روانشناسی که متعاقب این صدمات اجتماعی ایجاد می شود، ناهنجاری ها و رفتارهای ضد اجتماعی و بزهکاری از جمله نشانه های فقدان عدالت حقوقی و احترام به حریم فردی و شخصی است. حریمی که بخش عمده آن توسط چارچوب های قانونی و مقررات وضع شده، شکل می گیرد.
امروزه حضور یک مشاور روانشناسی برای رفع مشکلات روانی و ذهنی، به عنوان یک ضرورت و نیاز اصلی برای هر فردی، هم به جهت پیشگیری و هم به عنوان درمان، اجباری است و هر انسان از بدو تولد نیاز به کمک متخصص و مشاور دارد. مشاور حقوقی نیز، درست مانند مشاور روانشناس می ماند. شاید هنوز خیلی الزام به حضور همیشگی یک حقوقدان برای سامان بخشی به موارد قانونی زندگی، در اذهان عامه مردم جا نیفتاده باشد، و درست مانند اهمیت روانشناس در زندگی که به تدریج و با گذر زمان مورد پذیرش جمعی قرار گرفت، برای حضور مشاور حقوقی در تمام مراحل زندگی نیز، نیاز به زمان است تا به یک امر متداول بدل شود.

هر چند که بسیاری از افراد صاحب قدرت، اعتبار اجتماعی و اقتصادی، از همان کودکی، از حضور مشاور حقوقی بهره می برند، اما اقشار دیگر مردم در سراسر جهان، قرابت چندانی با این مفهوم و شیوه زندگی ندارند. فرض کنید هر کودک دارای یک وکیل و حامی حقوقی باشد، آن گاه، چه بسیار ظلم ها، خشونت ها، تضییع حق هایی که در حق کودکان به خصوص در صورت فقدان والدین، اعمال می شود، متوقف نخواهد شد.
مشاوره حقوقی رایگان، برطرف کننده محدودیت اقشار کم درآمد است.
البته یکی از موانع عمومی شدن استفاده از کمک های مشاور حقوقی، هزینه های مشاوره و مشکلات مالی مردم است. بسیاری از افراد توان پرداخت هزینه های مشاور و وکیل را ندارند و به همین دلیل نیز حتی در صورتی که اجبارا و به دلایلی نیازمند کمک حقوقی باشند، نمی توانند از آن بهره مند شوند
عدم استطاعت مالی، باعث می شود که ضرورت حضور راهنمای حقوقی چشم پوشی شود.
اما امروزه بسیاری از موسسات معتبر حقوقی در راستای رفع مشکلات مالی برای پرداخت حق مشاوره و بهره مندی از راهنمایی حقوقی، در موارد مختلف زندگی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان می نمایند. مشاوره حقوقی رایگان نه تنها به معنای بی کیفیت بودن خدمات مشاوره ای نیست بلکه بسیاری از وکلای با تجربه و ماهر، مشاورین متخصص و حتی قضات سابق، در این موسسات برای ارائه مشاوره حقوقی رایگان، در بهترین کیفیت و با جزئیات کامل و دقیق، در امور تخصصی متنوع، آماده کمک به هم وطنان خود در داخل و یا حتی در خارج از کشور هستند.

موسسه حقوقی اوستا نیز یکی از مراجع معتبر حقوقی است که با سابقه درخشان و بهره گیری از کمک افراد متخصص در حوزه حقوق و قضا، سامانه مشاوره حقوقی رایگان را در بین انواع خدمات خود لحاظ نموده است.
با مشاوره حقوقی تلفنی، دیگر بهانه ای باقی نمی ماند.
اما یکی دیگر از موانعی که در پیش روی افراد برای مراجعه به مشاور حقوقی وجود دارد، سختی ها و دردسرهای تردد است، ترددهای داخل شهر و نیز بین شهری، نه تنها هزینه بر است، بلکه مهم تر از همه، زمان بر است و برای این امور فرد ناچار به مختل نمودن امور دیگر زندگی خود می باشد، همچنین محدودیت ساعت کاری و مراجعه، از دیگر موانعی است که موجب می شود فرد برای استفاده از خدمات مشاور حقوقی از ساعت کاری خود، کم کند و گاهی ممکن است برای مرخصی با مشکل و یا مختلف کارفرمای خود مواجه باشد.
به غیر از همه این موارد، افزایش ترددها، نه تنها خطرات جانی و مالی فردی را ممکن است در پی داشته باشد، از طرفی با افزایش آلودگی های صوتی و آلودگی هوا، افزایش میزان مصرف سوخت، افزایش ترافیک موجب می شود تا استهلاک خدمات و امکانات شهری و اجتماعی افزایش یافته و نرخ آسیب های جمعی زیاد شده و در نتیجه هزینه های گزافی به صندوق مالی و اقتصاد کشور و دولت، تحمیل شود که برای جبران از نقدینگی و درآمد های داخلی و ارزی جامعه، هزینه می شود. همه این ها به معنای آسیب های ملی است.

به مدد راه های ارتباطی متنوعی که در عصر حاضر پیش روی بشر قرار گرفته است، سبک زندگی جوامع در حال تحول است. یکی از این تحولات مفید، امکان تماس و بهره مندی و نیز ارائه خدمات مختلف از راه دور است. از جمله استفاده از تلفن برای انجام انواع امور اداری و غیراداری، امکان ارائه مشاوره حقوقی تلفنی را نیز فراهم آورده است.
مزایای مشاوره حقوقی رایگان تلفنی چیست؟
مشاوره حقوقی تلفنی نه تنها مقرون به صرفه است، بلکه محدودیت زمانی و مکانی نیز نداشته و می تواند انواع موانعی را که برای اقشار مختلف در این رابطه وجود دارد، رفع کند.
حال اگر خدمات موسسه حقوقی به صورت مشاوره حقوقی رایگان تلفنی باشد که دیگر نور علی نور است. این گونه تنها هزینه پیش رو، هزینه ارتباط مخابراتی است.
با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی هر فردی، در هر زمانی، برای هر موضعی، در هر شرایطی، و از هر نقطه ای از کشور و حتی جهان که باشد، می تواند سوالات تخصصی خود را مطرح کرده و حتی در روند پروسه حقوقی امور شخصی خود، از راهنمایی های تخصصی مشاورین حقوقی و وکلای مجرب بهره مند شود.

مشاوره حقوقی غیر حضوری رایگان دسترسی آسان و همیشگی به راهنمایی های یک مشاور حقوقی و یا وکیل حقوقی شخصی خویش، به صورت تلفنی و از راه دور، از منزل، محل کار، در شب و روز، را باعث می شود که دیگر بهانه ای برای اقدامات نابخردانه از لحاظ قانونی و قضایی باقی نماند و تفاوتی میان قشر ضعیف و قوی، فقیر و غنی، پایتخت نشین و یا روستایی باقی نماند و اینگونه عدالت اجتماعی هم به لحاظ بهره مندی از خدمات حقوقی یکسان و با کیفیت و هم به لحاظ دسترسی به راهنما و کمک برای پیشبرد موازین قانونی و حفاظت از حریم حقوقی، متجلی و احقاق می شود.
به همین دلیل نیز موسسه حقوقی اوستا، مشاوره حقوقی رایگان تلفنی را توسط وکلای مجرب و حرفه ای، برای همگان، ارائه می دهد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید: