ارجاع به کارشناس موضوعی است که امروز به بررسی آن خواهیم پرداخت. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا باید ها و نباید های روند حقوقی ارجاع به کارشناس را بررسی کنیم.
حقوق بازرگانی و تجارت از پر کاربرد ترین و پیچیده ترین حوزه های فعالیت مشاوره حقوقی است. مشاور حقوقی که در امر تجارت فعال هستند باید تسلط و آشنایی کامل با قانون تجارت داشته باشند. دادو ستد های مالی و بازرگانی میان انسان ها، از جمله پر رنگ ترین دلایل ارتباطات جمعی است.
حقوق اداری، از جمله زمینه های فعالیت و نقش آفرینی مشاوره حقوقی است. بر خلاف حقوق مدنی که بر اصل توازن و تعادل میان دو طرف، وجود دارد قوانین اداری فاقد این برابری طرفین است.دیوان عدالت اداری یکی از مراجع قضایی در احقاق حق کارکنان و مستخدمان در برابر کارفرما است.
یکی دیگر از صحنه های ایفای نقش مشاوره حقوقی، حقوق بین الملل است. با توسعه روابط جهانی میان ملت ها و کشورها، با وجود قوانین همگان ساز برای ایجاد توازن در این ارتباطات، لازم است افرادی تحت عنوان مشاور حقوقی باشند، تا در زمینه این ارتباطات بین المللی در نظام قانون جهانی، به روابط بدون تنش دولت ها، کمک نمایند.
مشاوره حقوقی، کانون آگاهی بخشی در مورد مسائل حقوقی و قضایی افراد جامعه است. با آگاهی از آنچه به عنوان حقوق مدنی و شهرونی در هر یک از مینه های زندگی اجتماعی و فردی انسان، در یک کشور تعریف و تعیین شده است، میزان تجاوز های ناآگاهانه به حریم حقوقی افراد کاهش می یابد. مشاور حقوقی الزاما وکیل مراجعین خود نمی باشد.